Fizikalna terapija Bosnar i Filipović

fizikalna-terapija-logo
+385 1 46 47 092

info@fizikalna-terapija.hr

Kneza Ljudevita Posavskog 36b

10 000 Zagreb

Često postavljena pitanja

Često postavljena pitanja

Na ovoj stranici ćemo probati odgovoriti na najčešća pitanja koja nam pacijenti postavljaju. Za sve dodatne informacije pozivamo Vas da nam se obratite na brojeve telefona ili putem kontaktnog obrasca.

Ne, kod nas možete obaviti cjelokupnu fizikalnu terapiju no isključivo privatno.

Da, kod nas možete obaviti spec. pregled fizijatra. Na pregled se morate naručiti, a obavlja ih dr. Ivica Ištuk, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije. Cijena pregleda je 50,00 EUR, a cijena pregleda sa dijagostićkim ultrazvukom 70,00 EUR.

Da, kod nas možete doći i bez pregleda fizijatra. Prilikom prvog dolaska obaviti ćete funkcionalni pregled sa našim fizioterapeutima te će Vam oni preporučiti koje vrste terapija bi bile najbolje za rješavanje Vašeg problema, ili će Vas ukoliko postoji indikacija uputiti na dodatnu dijagnostičku obradu kao i specijalističke preglede.

Kod nas se ne čeka na pregled, kao ni na terapije. Na red možete doći u roku od 24 sata, za dodatne informacije ili provjeru termina slobodno nam se obratite.

Gotovina, Maestro, Mastercad, Visa, Diners

U našoj ordinaciji terapiju obavljaju isključivo fizioterapeuti koji imaju dugogodišnje iskustvo i konstantno se dodatno educiraju. Više o našem timu možete pročitati ovdje.