Fizikalna terapija Bosnar i Filipović

fizikalna-terapija-logo
+385 1 46 47 092

info@fizikalna-terapija.hr

Kneza Ljudevita Posavskog 36b

10 000 Zagreb

Celulit

Celulit

CELULIT,  taj tihi nametnik ženskog tijela. Danas sve češći problem svake žene! Da li je riječ o genetskoj predispoziciji ili načinu života u vidu nedovoljne tjelesne aktivnosti, velikoj količini stresa, nepravilnoj prehrani, korištenju lijekova…

Sve to, kao i razne druge bolesti organizma uvelike utječu na vanjski izgled čovječjeg najvećeg organa, kože!

Da bi se mogli boriti sa tim problemom, vrlo je važno razumjeti nastajanje te, “toliko nam opjevane”, narančine kore! Svi znamo, da se mišićno tkivo, obavijeno različitim debljinama masnog tkiva, nalazi unutar veziva. Međutim, problem nastaje zatajenjem rada limfnog sustava odgovornog za opskrbu tkiva hranjivim tvarima kao i za izlučivanje otpadnih tvari. Tako nagomilavanje štetnih tvari zasićuje tekućinu unutar vezivnog tkiva koja se vremenom zgrušava i gubi funkciju, te samim time mijenja površinu kože u celulit. Kako bi održali visoki tonus kože te postigli da nam ponovno postane glatka, podatna i elastična, trebamo vanjskim tretmanima djelovati na:

  • MASNO TKIVO
  • LIMFNI SUSTAV
  • VEZIVNO TKIVO
  • CIRKULACIJU

Složenost i savršenstvo funkcioniranja ljudskog tijela diktira specifičan pristup u namjeri ubrzanja metabolizma. Djelovanje postižemo kroz više ciljanih tretmana sa učestalom repeticijom, u vidu razbijana masnih nakupina, toniziranja kože i ubrzanja cirkulacije. Pojačavamo ga korištenjem specifičnih kozmetičkih pripravaka na prirodnoj bazi, kao i aparativnim  djelovanjem. Bitno je ubrzat protok tekućine uz veći unos vode, kako bi se štetne tvari tj. toksini lakše eliminirali iz organizma. Također treba pojačat mišićni rad i smanjit unos energije. Time je uspjeh u borbi osiguran!Obratite nam se s povjerenjem, jer ćemo zajedno prolaziti kroz tretmane:

  • ANTICELULITNE MASAŽE
  • ANTICELULITNOG ULTRAZVUKA
  • LIMFNE DRENAŽE
  • STIMULACIJE MIŠIĆA

(Napomena: koristimo vrhunske prirodne kozmetičke pripravke švicarske kozmetike.)

Podijelite ovaj tekst sa drugima

Facebook
Twitter
WhatsApp

tagovi